Exposanten

Uiteraard wil jij weten met wie jij allemaal in contact kan komen tijdens de beurs! De beursvloer zal meer dan 40+ stands bevatten. De lijst met werkgevers wordt naarmate we dichter bij het congres komen aangevuld. Neem vast een kijkje wie je op de beurs kunt verwachten.

blinkers

Iedereen heeft recht op passende zorg. Wij pakken thuiszorg anders aan. Meer vraag naar zorg, maar een gebrek aan zorgverleners? Wij maken werken in de thuiszorg, makkelijker dan ooit!

Lekker werken in de thuiszorg, zonder gedoe. Dat is Blinkers. Een paar uurtjes per dag, per week of per maand. En precies doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Wat houdt je tegen?

  • Thuiszorg verlenen naast je baan, gezin of pensioen
  • Je urenadministratie helemaal automatisch
  • Je uitbetaling in 30 seconden geregeld
  • De zorg verlenen waarbij je hart ligt!

Daan

Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal.

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

Ministerie van Defensie

Je groeit persoonlijk

Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen. Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend zijn. Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

Dit ga je doen

Binnen Defensie willen we elke medewerker de beste medische zorg bieden. Daarom beschikken we over een uitgebreide geneeskundige dienst, met eigen (tand)artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en apothekers. Als Onderofficier Algemeen Verpleegkunde ben je zowel verpleegkundige als leidinggevende. Je voert je werkzaamheden uit binnen de Hulppostploeg, die gewonden en patiënten ontvangt, behandelt en gereedmaakt voor transport naar een andere geneeskundige installatie. Onder leiding van een officier-arts verricht je zelfstandig je geneeskundige taken en stuur je daarnaast vier geneeskundige verzorgers aan.

philadelphia

Philadelphia Zorg: Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking met het leiden van hun eigen leven. Niet het leven dat wij voor hen bedenken, niet het leven dat hun familie graag ziet, maar hun eigen leven. Dat doen we door zorg te bieden vanuit onze kernwaarden liefde, lef en meesterschap. En de cliënt heeft de hoofdrol.

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking is bijzonder werk. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bij Philadelphia ondersteunen we uiteenlopende doelgroepen. Zo bieden we ambulante begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking maar ook zorg aan ouderen of mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Philadelphia ondersteunt ruim 8.600 cliënten vanuit zo’n ruim 500 locaties in geheel Nederland. We zitten dus ook dichtbij jou.

logo-FNV

FNV Carrierelab

Jouw toekomst staat centraal in de gastlessen van de FNV. Speciale gastlesdocenten uit de praktijk leren jou wat je op de arbeidsmarkt kunt verwachten. Wat zijn jouw rechten en plichten en wat kan  je doen als je een probleem hebben? Hoe valt jouw sollicitatie op tussen andere kandidaten? Past jouw LinkedIn profiel bij wat je wilt bereiken?  Hoe zorg je er in een sollicitatiegesprek voor dat je jouw droomfunctie krijgt? FNV Bureau gastlessen helpt je op NURSE. op weg naar jouw toekomst!

GrowWork Healthcare

GrowWork Healthcare is dé HR-dienstverlener in de zorgsector. Wij helpen kandidaten de perfecte baan te vinden. Onze opdrachtgevers zijn zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgoverheden en zorgkantoren. Wij zetten ons in om complexe (zorg) inhoudelijke situaties en personele uitdagingen tot een succesvol einde te brengen. Wij weten wat er speelt in de zorgsector waardoor wij jou goed kunnen informeren over de vele verschillende mogelijkheden, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken voor de volgende stap in jouw carrière.

Naast interessante functies bieden wij ook opleidingen aan waarbij de focus ligt op jouw rol- en vaardigheidsontwikkeling, zodat jij altijd blijft groeien. Zo draag ook jij bij aan een hogere kwaliteit van de gezondheidzorg in Nederland!

Allure kristalpad

JOUW BENEN ALTIJD LEKKER GLAD EN ZIJDE ZACHT & Nooit meer scheren, harsen of epileren!

Met de Allure Kristalpad kun je zelf thuis pijnloos en snel alle delen van je lichaam ontharen. Zeg maar dag tegen scheermesjes. Je hebt geen stroom of water nodig, het kan overal gebruikt worden.

Het geheim zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp, ontwikkeld in Zwitserland. De Kristalpad is zacht genoeg om je huid niet te beschadigen en krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren tot aan de wortel te verwijderen. Het is pijnloos, gaat veel dieper als een mesje en is 100% natuurlijk. Neem alvast een kijkje op kristalpad.com

Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) biedt mooi en uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Kies voor een vaste baan in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. Het gaat bij DJI om beveiliging, bewaring, zorg, behandeling, motivering en begeleiding. Bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland. DJI is verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en maatregelen en voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan.

Expert Care

Ruim 200 verpleegkundigen bieden bij ExpertCare gespecialiseerde verpleging thuis aan volwassenen en kinderen. Aan kinderen van 0-18 jaar biedt Villa ExpertCare gespecialiseerde verpleging ‘zo thuis mogelijk’ in Villa’s in Rijswijk, Vleuten, Waalre en Wezep. Veel verpleegkundige zorg die in ziekenhuizen wordt gegeven, kunnen wij thuis bieden. Wij zijn samen met onze partners continu in ontwikkeling en bezig met de zorg van de toekomst. Innoveren zit in ons DNA. Zolang wij zien dat er nog groepen patiënten in ziekenhuizen liggen waar ExpertCare iets voor kan betekenen, gaan wij ervoor om het onmogelijke mogelijk te maken. Verplegen is meer dan technisch handelen. Verplegen doe je met een hart en met oog voor de kwaliteit van het leven en de autonomie van de cliënt. Om deze zorg te bieden, moeten verpleegkundigen zich blijven ontwikkelen. Bij ExpertCare besteden we veel aandacht aan (bij)scholing en opleiding van onze medewerkers. Ook heeft ExpertCare Academy diverse verpleegkundige vervolgopleidingen ontwikkeld speciaal voor verpleegkundigen die werken in de extramurale setting. Kijk voor meer informatie op www.expertcare.nl.

Amaris

Amaris bestaat sinds 2008 en biedt thuiszorg, tijdelijk verblijf en wonen met zorg in de regio Gooi & Vechtstreek en Eemland. Met circa 2.300 collega’s werken we vanuit het motto ‘Zorg met aandacht, thuis bij u en thuis bij ons’. We kunnen door ons brede aanbod snel inspelen op de veranderende zorgvraag van de cliënt of dat nu thuis is of thuis bij ons. 

Bij Amaris doen we ons werk écht samen en word je gezien. Persoonlijk contact staat voorop! Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, de vrijheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Naast persoonlijke aandacht zien wij ook de meerwaarde van innovaties in de zorg. Dit geldt voor al onze dertien zorglocaties voor wonen, revalidatie, tijdelijk verblijf en voor onze thuiszorg.

Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Werken bij Vivium is werken met lef en liefde,om zo het verschil te maken voor cliënten en bewoners.

Je werkt in een hecht team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, je talenten kunt blijven ontwikkelen én kunt genieten van de levenservaring van de bewoners en cliënten. Zij maken je werk iedere dag weer bijzonder!

Tactus verslavingszorg

Tactus Verslavingszorg biedt hulp aan mensen die verslaafd zijn of verslaafd dreigen te raken aan alcohol, drugs, medicijnen, gokken, seks, games, eten of een combinatie daarvan. Tactus wil verslavingsproblemen voorkomen, herkennen en behandelen. Daarnaast geven we voorlichting en advies over het bewust omgaan met middelen. Tactus is er voor mensen die vrijwillig hulp zoeken als voor mensen die mede door hun verslaving in contact zijn gekomen met justitie. Met ruim 1300 collega’s en circa 40 locaties is Tactus specialist op het gebied van verslavingszorg van aanzienlijke omvang.

Amerpoort

Werken bij Amerpoort
Bij Amerpoort werken we met z’n allen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige, talentvolle en ondernemende collega’s. Heb jij het lef? Wil jij je werkelijk verdiepen in de verlangens en mogelijkheden van mensen met een beperking?
Bekijk ook onze video!
https://www.youtube.com/watch?v=1RkWlbSdS9Q

ARKIN

Samen sterker!
Arkin biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg in de context van de grote stad. Onze zorgprofessionals verbinden hun vakmanschap met het perspectief van onze cliënten. Onze missie is cliënten te helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven en daarom sluiten we zo goed mogelijk aan bij hun zorgvragen, behoeften en mogelijkheden.

Bij Arkin werken 4200 betrokken, gedreven professionals die hun nek durven uitsteken. Zij zijn continu op zoek naar maatwerkoplossingen voor hun cliënt. Daarbij telt kwaliteit, steeds opnieuw. Wij stimuleren medewerkers dan ook via uitgebreide opleidingsprogramma’s zich blijvend in hun vakgebied te ontwikkelen.

Arkin omvat 12 ‘specialismen’ die samen jaarlijks zorg bieden aan circa 35.000 cliënten. Elk van deze ‘specialismen’ heeft zijn eigen expertise en de nauwe onderlinge samenwerking zorgt voor meer continuïteit van zorg en meer integrale behandelingen. Dit maakt het zorg- en behandelaanbod van Arkin efficiënt en doeltreffend voor elke vraag in de geestelijke gezondheidszorg.

Careyn

Geen dag is hetzelfde als je werkt bij Careyn. Of je nu kiest voor werken in de wijk of in een verpleeghuis. En als je denkt: “dan ben ik alleen maar bezig met steunkousen en wassen”, dan heb je het mis! Werken in de wijk of een verpleeghuis is veel meer dan dat. We leveren niet alleen zorg. We kijken ook naar wat de mensen nog meer nodig hebben om zich goed te voelen.

Daarnaast zijn we bij Careyn ook volop bezig met innovatie. Zo helpen we mensen met onder andere zorgrobots. Maar innoveren is niet alleen het inzetten van robots. We zijn altijd bezig om te kijken hoe we de mensen nog beter kunnen helpen. Daarbij zijn jouw goede ideeën heel belangrijk.

En wil jij je verder ontwikkelen? Dat juichen we toe! Bij Careyn zijn er allerlei mogelijkheden om door te leren. Daar zijn we goed in. Kom dus zeker bij ons langs of kijk eens op werkenbijcareyn.nl.

's Heeren Loo

’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. 

Bij ’s Heeren Loo krijg je alle ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. 

Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Dat is mooi werk!

TMI

TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij helpen verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten aan banen in binnen- en buitenland. TMI bestaat sinds 2001 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Momenteel werken er ruim 1400 zorgprofessionals via TMI bij werkgevers door heel Nederland en zo’n 140 collega’s op ons kantoor in Amsterdam.

Het merendeel van onze kandidaten matchen we aan opdrachtgevers in Nederland, maar we zijn ook actief in het buitenland. Ons uitgebreide netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

humanitas dmh

Als humanistische organisatie stellen wij de mens centraal in alles wat we doen. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden eigen regie, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid. We geven ieder individu de ruimte om zich naar eigen vermogen en behoefte te ontwikkelen om zo een volwaardige plek in de samenleving te vinden en te houden.

Humanitas DMH is een landelijk verspreide en lokaal verankerde zorgorganisatie. Meer dan 1.400 medewerkers en vrijwilligers ondersteunen ruim 3.300 mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen. Onze mensen werken met veel vrijheid in een informele omgeving aan daadwerkelijk betere zorg.

Dat doen wij vanuit onze kernwaarden:

  1. Wij werken samen aan de ontwikkeling en invulling van de eigen regie.
  2. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onszelf en voor andere mensen.
  3. Wij voelen ons gelijk aan en verbonden met andere mensen in de samenleving.

pleyade

Met plezier naar je werk gaan, fijne collega’s om je heen en veel ruimte voor je eigen ontwikkeling: bij Pleyade kun jij het beste uit jezelf halen. Bovendien draag je een belangrijk steentje bij aan het levensgeluk van de bewoners.

Ouderen kunnen bij Pleyade rekenen op liefdevolle zorg en ondersteuning. We bieden dit zowel aan huis als op onze vijftien woonlocaties in Arnhem, Elst en de Liemers.

Alles wat wij doen draait om het individu. Persoonlijke aandacht voor ieders wensen en levensstijl. Daarom zoeken we continu naar mogelijkheden om de ouderenzorg te verbeteren, nu en in de toekomst. Dit doen we onder meer met ons eigen innovatieteam PIT. Dit team bestaat uit enthousiaste experts van Pleyade en de Technische Universiteit Eindhoven met ieder hun eigen expertise en achtergrond. Samen ontwikkelen zij ondersteunende technologie op basis van behoeftes van de bewoner. Hiermee kan het leven van ouderen én de zorgverlening makkelijker gemaakt worden.

talentcare

TalentCare ontwikkelt zorgverleners en ontzorgt zorginstellingen. 

Wij zijn een zorginstelling met zorgverleners verspreid door heel Nederland. Onze zorgprofessionals zijn talentvolle artsen en verpleegkundigen met de ambitie om het zorgsysteem te verbeteren. Zij behandelen en verplegen patiënten in de eerste en tweede lijn en volgen tegelijkertijd via onze WeCareAcademy een persoonlijk ontwikkelprogramma. Wij zorgen ervoor dat ze dat zorgeloos kunnen doen! In een functie die past bij hun wensen en doelen, met oog voor een gezonde werk-privébalans en goede begeleiding. Samen werken we aan de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht.

AxionContinu

Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie. We bieden ouderenzorg en herstelgerichte zorg aan mensen die vanwege ouderdom of een chronische beperking verzorging of begeleiding nodig hebben. 

Vanuit onze optimistische houding kijken we samen met cliënten en hun sociale omgeving naar de mogelijkheden die mensen hebben. Als geïnteresseerde en betrokken werkgever streven we naar een stimulerende werkomgeving voor onze medewerkers. Bij AxionContinu kun je je vanuit eigen interesses, kwaliteiten en talenten verder ontwikkelen. 

Als zorgprofessional kun je bij ons alle kanten op. Of je nu wil werken in de wijk, revalidatiezorg of in een woonzorgcentrum, bij AxionContinu is er altijd een geschikte functie. We denken graag met je mee en zoeken samen de plek die het beste bij je kwaliteiten en talenten past. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om door te leren. 

GGz centraal

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen.  

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?

derec

De beste bemiddelaar in het onderwijs, de zorg en kinderopvang. Dat was onze ambitie toen Derec werd geboren en dat is nu de overtuiging waarmee we iedere dag het verschil maken.

Hoe we dit doen? Je krijgt de ondersteuning en begeleiding waar je behoefte aan hebt om je werk met plezier uit te voeren. Maar nog belangrijker: wij staan altijd voor je klaar. Niet alleen met een luisterend oor maar ook met raad en daad. Niets voor niets worden wij door onze werknemers beloond met een 9,4!

ABR Zorgnetwerk Holland west

Antibioticaresistentie is een voortdurende bedreiging van de gezondheidszorg, nationaal en internationaal. Nieuwe resistentiemechanismen duiken op en verspreiden zich. Met als gevolg dat ziekten die nu goed te behandelen zijn, ernstig of zelfs fataal kunnen worden als deze worden veroorzaakt door een resistente bacterie. Om te voorkomen dat resistentiecijfers ook in Nederland stijgen, is actie nodig. ABR Zorgnetwerk Holland West is een van de tien regionale ABR Zorgnetwerken die in opdracht van VWS werkt aan de aanpak.

Dit doen we samen met regionale zorgaanbieders en zorgprofessionals. We stimuleren samenwerking en communicatie tussen regionale zorgorganisaties, brengen regionale risico’s in kaart en brengen infectiepreventie onder de aandacht. We doen dat onder andere door scholing en stimuleren van juist voorschrijven van antibiotica. Benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk dan onze website of kom langs bij de ABR stand.’

Escaperoom
Beleef een unieke ervaring in onze escaperoom, ontwikkeld door het RIVM! Leer spelenderwijs meer over antibiotica en antibioticaresistentie. Spelers moeten zelf ontdekken waarom een antibioticum niet werkt en welke behandeling dan wel gegeven kan worden. Wie lukt het om het medisch mysterie op te lossen en de patiënt te redden in 10 minuten?

Zorgnetwerk Gain

Informatie volgt

Zorgnetwerk NH-FL

Informatie volgt

Beweging 3.0

Zorg met aandacht
Beweging 3.0 ziet het als haar missie om het leven van bewoners en cliënten en het werk van haar medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken. Aangenaam leven betekent: betaalbare zorg van goede kwaliteit leveren die aansluit bij wat voor de bewoner en cliënt belangrijk is. Daarbij willen wij optimaal gebruik maken van het sociale netwerk van de bewoner en cliënt en ondersteuning en zorg bieden die bijdraagt aan het behoud van zelfredzaamheid (waar mogelijk) en de kwaliteit van leven. Aangenaam werken betekent dat de ondersteuning en zorg wordt gegeven door professionals die met hart, ziel en aandacht werken. Zij weten de verbindingen te leggen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven en – als dat niet meer gaat – samen te werken met anderen om tot een optimale woonleefsituatie te komen. Goede zorg, welzijn en welbevinden staan daarbij centraal.

Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Wij bieden wijk- en  gespecialiseerde verpleging thuis, (tijdelijk) verblijf en zorg met en zonder behandeling in woonzorgcentra en verpleeghuizen en revalidatiezorg. Daarnaast zijn Welzijnsorganisatie Welzin en Leef3.nu belangrijke activiteiten van Beweging 3.0. Welzin biedt dagbesteding, buurtbemiddeling, maatschappelijk werk en begeleiding aan mensen die thuis wonen. Leef3.nu levert particuliere diensten en producten waarmee mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

abrona

Het leven, dat mag niet zomaar aan je voorbijgaan. Het blijft een zoektocht om te komen aan het leven dat je voor ogen hebt – zeker als je een verstandelijke beperking hebt. 

Optimale ondersteuning en zorg staat of valt met hoe goed je die zoektocht weet aan te gaan, samen. Met wat je weet te bedenken om de meest waardevolle dingen in het leven, hoe klein ook, binnen bereik te brengen en te houden. Dat raakt niet alleen de mensen die wij begeleiden, maar ook het leven van naasten en een hoop anderen. 

Bij Abrona gaan we daarom elke dag weer samen op zoek, met elkaar, voor elkaar. Want hoe je het ook bekijkt, je hebt nog een heel leven voor je. 

Vanuit 57 locaties in en rond de provincie Utrecht is Abrona de gespecialiseerde ondersteuner van volwassenen met een verstandelijke beperking en hun naasten. Dat doet de organisatie in de vorm van wonen, werken, leren, vrije tijd, ondersteuning en behandelzorg.

Pro Persona

Pro Persona Groep is een GZ instelling  in de regio’s Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Meer dan 3.500 medewerkers dragen bij aan onze missie: de kwaliteit van het leven verbeteren door mensen te genezen, van hun klachten af te helpen of weer grip op hun bestaan te geven en met hen een nieuw perspectief te ontwikkelen. Daarmee dragen we bij aan de kwaliteit van de samenleving en zetten wij ons in voor goed werkgeverschap.

DAgelijks Leven

“Dagelijks Leven biedt in heel Nederland gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting midden in de wijk. Huizen met een grote tuin, waar elke dag vers wordt gekookt en waar mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies zich prettig voelen. Een plek waar het fijn wonen is: gewoon, als thuis. En betaalbaar voor iedereen!

Wij gaan ervoor de beste dementiezorg van Nederland te bieden en geloven dat de beste zorg wordt geboden door gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers die gewaardeerd worden. Wij zorgen daarom naast onze bewoners ook goed voor onze medewerker. Bij Dagelijks Leven krijg je opleidingsmogelijkheden, een goed salaris en fijne aanvullende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staat ons team altijd voor je klaar om ook even naar jou te luisteren. Zo voel ook jij je snel thuis bij Dagelijks Leven.”

fivoor

Fivoor levert forensisch en hoog intensieve psychiatrische zorg met de ambitie op topzorg te leveren. Onze voornaamste doelen zijn resocialisatie en het voorkomen van recidive. Werken bij Fivoor betekent samen met onze patiënten, cliënten en partners het beste in elkaar naar boven halen en continu werken aan de kwaliteit van zorg.

reinaerde

Ben jij een betrokken zorgprofessional of volg je een zorgopleiding? Ga je voor een afwisselende baan met voldoende mogelijkheden je te ontwikkelen? Kom dan werken bij Reinaerde! Bij Reinaerde vinden we het belangrijk dat ieder mens gezien en gehoord wordt. We gaan uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Of je nu medewerker of cliënt bent: ieder mens is van betekenis voor een ander.

Ruim 2600 medewerkers werken voor en met 3400 mensen met een beperking; zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen in de provincie Utrecht. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Kom jij ons daarbij helpen?

accolade zorg

Bij Accolade Zorg willen wij er zijn met aandacht & liefde. Levend uit Gods liefde willen wij er zijn voor kwetsbare en waardevolle mensen om professionele liefdevolle zorg te bieden en samen te zoeken naar wat hoop en betekenis geeft. Wij hebben 6 zorglocaties (Bosch en Duin, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bodegraven en Assen) en leveren thuiszorg in regio Assen, Zeist en Bilthoven.

vereniging van allergie patienten

Allergisch?

De Vereniging van Allergie Patiënten (V.A.P.) helpt! 

We streven naar meer begrip ten aanzien van allergie en patiënten met een allergie. Dit proberen we te doen door het geven van voorlichting over allergie en de gevolgen die dit heeft voor de leefomgeving van de patiënt. Allergische aandoeningen hebben vaak grote effecten op de huis-, werk-, en schoolsituatie. Ook binnen relaties kan dit gevolgen hebben.

De vereniging spant zich in om zoveel mogelijk patiënten van advies te voorzien.

parnassia groep

Elke dag zetten onze ruim 13.500 goed opgeleide professionals bij Parnassia Groep zich in om mensen met psychische en/of verslavingsproblemen te helpen. Met alle specialismen onder één dak bieden we ondersteuning bij alle hulpvragen; van lichte tot (zeer) zware problematiek bij kinderen, jeugd, volwassenen en ouderen. We werken altijd aan verbetering en verleggen continu onze grenzen om de ggz in Nederland beter te maken. Daarom investeren we voortdurend in onderzoek, opleiding en innovatie. We willen dat iedereen zich bij ons welkom, veilig en begrepen voelt. Daar zetten we ons elke dag voor in.  Kom je ons versterken? Bekijk onze uitdagende vacatures en verschillende leer-werktrajecten. Met ruim 500 locaties verspreid over heel Nederland, zit er vast een bij jou in de buurt.

Amstelring

Amstelring biedt betekenisvolle zorg in Amsterdam, Amstelland en Meerlanden. Met bijna 4.000 betrokken collega’s, mantelzorgers en vele vrijwilligers, zetten wij ons in om ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. Of het nu is in de wijkzorg, dagbesteding of één van de verpleeghuizen. Plezier in je werk én een goede balans tussen werk en privé, dat is wat we belangrijk vinden. We organiseren het met elkaar, passie voor het vak en oprechte betrokkenheid is wat we delen. En ook zonder ervaring in de zorg kun je bij Amstelring komen groeien.

HagaZiekenhuis

Informatie volgt

bender voor jou

Informatie volgt

SoloPartners

Informatie volgt

zorgspectrum

ZorgSpectrum is een zorgorganisatie die zich richt op de ondersteuning van mensen die in het dagelijks leven beperkingen ondervinden door een of meerdere chronische aandoeningen.

Wij zijn actief in de gemeenten Nieuwegein, Houten, Vianen en Utrecht. Ieder mens is anders, iedere vraag is anders. Daarom bieden we een breed spectrum aan passende ondersteuning en behandeling: op het juiste moment én op de juiste plek. De vele mogelijkheden variëren van lichte ondersteuning thuis tot intensieve zorg in een beschermde woonomgeving.

Met elkaar ondersteunen wij mensen om het heft in eigen hand te nemen voor een betekenisvol leven. Samen sta je sterk. Samen kun je meer bereiken, meer delen en nog sterker verder. Dit samenspel maken we waar vanuit een organisatiecultuur waarin onze drie kernwaarden Samen, Betrokken en Professioneel op elk niveau tot bloei komen.

Meer weten?

Stuur onze partner manager een bericht op calvin@nederlandscongresbureau.nl.