Exposanten

Uiteraard wil jij weten met wie jij allemaal in contact kan komen tijdens de beurs! De beursvloer zal meer dan 40+ stands bevatten. De lijst met werkgevers wordt naarmate we dichter bij het congres komen aangevuld. Neem vast een kijkje wie je op de beurs kunt verwachten.

logo-FNV

FNV Carrierelab

Jouw toekomst staat centraal in de gastlessen van de FNV. Speciale gastlesdocenten uit de praktijk leren jou wat je op de arbeidsmarkt kunt verwachten. Wat zijn jouw rechten en plichten en wat kan  je doen als je een probleem hebben? Hoe valt jouw sollicitatie op tussen andere kandidaten? Past jouw LinkedIn profiel bij wat je wilt bereiken?  Hoe zorg je er in een sollicitatiegesprek voor dat je jouw droomfunctie krijgt? FNV Bureau gastlessen helpt je op NURSE. op weg naar jouw toekomst!

Daan

Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal.

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

GrowWork Healthcare

GrowWork Healthcare is dé HR-dienstverlener in de zorgsector. Wij helpen kandidaten de perfecte baan te vinden. Onze opdrachtgevers zijn zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgoverheden en zorgkantoren. Wij zetten ons in om complexe (zorg) inhoudelijke situaties en personele uitdagingen tot een succesvol einde te brengen. Wij weten wat er speelt in de zorgsector waardoor wij jou goed kunnen informeren over de vele verschillende mogelijkheden, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken voor de volgende stap in jouw carrière.

Naast interessante functies bieden wij ook opleidingen aan waarbij de focus ligt op jouw rol- en vaardigheidsontwikkeling, zodat jij altijd blijft groeien. Zo draag ook jij bij aan een hogere kwaliteit van de gezondheidzorg in Nederland!

Allure kristalpad

JOUW BENEN ALTIJD LEKKER GLAD EN ZIJDE ZACHT & Nooit meer scheren, harsen of epileren!

Met de Allure Kristalpad kun je zelf thuis pijnloos en snel alle delen van je lichaam ontharen. Zeg maar dag tegen scheermesjes. Je hebt geen stroom of water nodig, het kan overal gebruikt worden.

Het geheim zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp, ontwikkeld in Zwitserland. De Kristalpad is zacht genoeg om je huid niet te beschadigen en krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren tot aan de wortel te verwijderen. Het is pijnloos, gaat veel dieper als een mesje en is 100% natuurlijk. Neem alvast een kijkje op kristalpad.com

Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) biedt mooi en uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Kies voor een vaste baan in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. Het gaat bij DJI om beveiliging, bewaring, zorg, behandeling, motivering en begeleiding. Bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland. DJI is verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en maatregelen en voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan.

Expert Care

Ruim 200 verpleegkundigen bieden bij ExpertCare gespecialiseerde verpleging thuis aan volwassenen en kinderen. Aan kinderen van 0-18 jaar biedt Villa ExpertCare gespecialiseerde verpleging ‘zo thuis mogelijk’ in Villa’s in Rijswijk, Vleuten, Waalre en Wezep. Veel verpleegkundige zorg die in ziekenhuizen wordt gegeven, kunnen wij thuis bieden. Wij zijn samen met onze partners continu in ontwikkeling en bezig met de zorg van de toekomst. Innoveren zit in ons DNA. Zolang wij zien dat er nog groepen patiënten in ziekenhuizen liggen waar ExpertCare iets voor kan betekenen, gaan wij ervoor om het onmogelijke mogelijk te maken. Verplegen is meer dan technisch handelen. Verplegen doe je met een hart en met oog voor de kwaliteit van het leven en de autonomie van de cliënt. Om deze zorg te bieden, moeten verpleegkundigen zich blijven ontwikkelen. Bij ExpertCare besteden we veel aandacht aan (bij)scholing en opleiding van onze medewerkers. Ook heeft ExpertCare Academy diverse verpleegkundige vervolgopleidingen ontwikkeld speciaal voor verpleegkundigen die werken in de extramurale setting. Kijk voor meer informatie op www.expertcare.nl.

Amaris

Amaris bestaat sinds 2008 en biedt thuiszorg, tijdelijk verblijf en wonen met zorg in de regio Gooi & Vechtstreek en Eemland. Met circa 2.300 collega’s werken we vanuit het motto ‘Zorg met aandacht, thuis bij u en thuis bij ons’. We kunnen door ons brede aanbod snel inspelen op de veranderende zorgvraag van de cliënt of dat nu thuis is of thuis bij ons. 

Bij Amaris doen we ons werk écht samen en word je gezien. Persoonlijk contact staat voorop! Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, de vrijheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Naast persoonlijke aandacht zien wij ook de meerwaarde van innovaties in de zorg. Dit geldt voor al onze dertien zorglocaties voor wonen, revalidatie, tijdelijk verblijf en voor onze thuiszorg.

Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Werken bij Vivium is werken met lef en liefde,om zo het verschil te maken voor cliënten en bewoners.

Je werkt in een hecht team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, je talenten kunt blijven ontwikkelen én kunt genieten van de levenservaring van de bewoners en cliënten. Zij maken je werk iedere dag weer bijzonder!

Tactus verslavingszorg

Tactus Verslavingszorg biedt hulp aan mensen die verslaafd zijn of verslaafd dreigen te raken aan alcohol, drugs, medicijnen, gokken, seks, games, eten of een combinatie daarvan. Tactus wil verslavingsproblemen voorkomen, herkennen en behandelen. Daarnaast geven we voorlichting en advies over het bewust omgaan met middelen. Tactus is er voor mensen die vrijwillig hulp zoeken als voor mensen die mede door hun verslaving in contact zijn gekomen met justitie. Met ruim 1300 collega’s en circa 40 locaties is Tactus specialist op het gebied van verslavingszorg van aanzienlijke omvang.

Amerpoort

Werken bij Amerpoort
Bij Amerpoort werken we met z’n allen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige, talentvolle en ondernemende collega’s. Heb jij het lef? Wil jij je werkelijk verdiepen in de verlangens en mogelijkheden van mensen met een beperking?
Bekijk ook onze video!
https://www.youtube.com/watch?v=1RkWlbSdS9Q

ARKIN

Arkin biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg in de context van de grote stad. Onze zorgprofessionals verbinden hun vakmanschap met het perspectief van onze cliënten. Onze missie is cliënten te helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven en daarom sluiten we zo goed mogelijk aan bij hun zorgvragen, behoeften en mogelijkheden.

Bij Arkin werken 4200 betrokken, gedreven professionals die hun nek durven uitsteken. Zij zijn continu op zoek naar maatwerkoplossingen voor hun cliënt. Daarbij telt kwaliteit, steeds opnieuw. Wij stimuleren medewerkers dan ook via uitgebreide opleidingsprogramma’s zich blijvend in hun vakgebied te ontwikkelen.

Arkin omvat 12 ‘merken’ die samen jaarlijks zorg bieden aan circa 35.000 cliënten. Elk van deze ‘merken’ heeft zijn eigen specialisme en de nauwe onderlinge samenwerking zorgt voor meer continuïteit van zorg en meer integrale behandelingen. Dit maakt het zorg- en behandelaanbod van Arkin efficiënt en doeltreffend voor elke vraag in de geestelijke gezondheidszorg.

Careyn

Geen dag is hetzelfde als je werkt bij Careyn. Of je nu kiest voor werken in de wijk of in een verpleeghuis. En als je denkt: “dan ben ik alleen maar bezig met steunkousen en wassen”, dan heb je het mis! Werken in de wijk of een verpleeghuis is veel meer dan dat. We leveren niet alleen zorg. We kijken ook naar wat de mensen nog meer nodig hebben om zich goed te voelen.

Daarnaast zijn we bij Careyn ook volop bezig met innovatie. Zo helpen we mensen met onder andere zorgrobots. Maar innoveren is niet alleen het inzetten van robots. We zijn altijd bezig om te kijken hoe we de mensen nog beter kunnen helpen. Daarbij zijn jouw goede ideeën heel belangrijk.

En wil jij je verder ontwikkelen? Dat juichen we toe! Bij Careyn zijn er allerlei mogelijkheden om door te leren. Daar zijn we goed in. Kom dus zeker bij ons langs of kijk eens op werkenbijcareyn.nl.

's Heeren Loo

’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. 

Bij ’s Heeren Loo krijg je alle ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. 

Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Dat is mooi werk!

TMI

TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij helpen verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten aan banen in binnen- en buitenland. TMI bestaat sinds 2001 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Momenteel werken er ruim 1400 zorgprofessionals via TMI bij werkgevers door heel Nederland en zo’n 140 collega’s op ons kantoor in Amsterdam.

Het merendeel van onze kandidaten matchen we aan opdrachtgevers in Nederland, maar we zijn ook actief in het buitenland. Ons uitgebreide netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Meer weten?

Stuur onze partner manager een bericht op calvin@nederlandscongresbureau.nl.