Voor bezoekers

Wat is NURSE.?

NURSE. is dé plek voor studenten en starters die aan het begin staan van hun carrière in de Zorg.
NURSE. behandelt inhoudelijke vraagstukken over de keuzestress van studenten en starters binnen de zorg. Het event laat zien dat verpleegkundige zijn ook heel erg leuk is! Daarnaast helpt het je op weg om een echte zorgprofessional te worden.

Het bezoeken van het evenement NURSE. brengt ook ontspanning en plezier.
Praat en deel content met medestudenten en leer van succesvolle professionals uit de praktijk. Tevens is er de mogelijkheid om een aantal leuke sessies te volgen die je een goed beeld geven van je mogelijkheden binnen de zorg!

Voor wie is NURSE.?

NURSE. is gericht op bijna afgestudeerde studenten van Zorg & Welzijn opleidingen en starters die aan het begin staan van hun carrière in de Zorg. Daarnaast kunnen opleiders, instellingen en bedrijven zich aansluiten om de doelgroep een beeld te geven van de mogelijkheden in de zorg.

Datum en locatie

Op woensdag 21 september 2022 van 10.00 tot 17.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur) vindt de eerste editie plaats van NURSE. in het Beatrixgebouw (onderdeel Jaarbeurs) te Utrecht. 

Beatrixgebouw (onderdeel Jaarbeurs)
Jaarbeursplein 6
3521 AL UTRECHT
Zaal: Expozaal

Bereikbaarheid

PARKEREN

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn Jaarbeurs P1 en P3. Deze liggen tegenover het Beatrixgebouw. U kunt ook parkeren bij parkeerplaatsen Jaarbeurs P2 en P4, maar deze liggen op 25 minuten loopafstand. Op al deze parkeerplaatsen geldt betaald parkeren.

OPENBAAR VERVOER

Het Beatrixgebouw ligt op 5 minuten lopen van Centraal Station Utrecht. Voor de looproute kunt u de borden volgen in het Centraal Station.

De locatie is verder te bereiken met tramlijn 60 (Nieuwegein) en tramlijn 61 (IJsselstein). Uitstappen bij halte CS Jaarbeursplein.

Exposanten

Wil je weten wie er allemaal aanwezig zijn op de beurs? Klik hier voor een overzicht van alle exposanten.

Aanmelden

Aanmelden voor deze beurs kan via onderstaande button. Een ticket is slechts €5,-.