Voor organisaties.

NURSE. is van mening dat iedere jongere met zijn of haar talent vandaag al het verschil kan maken. Wil je als organisatie in contact komen met de nieuwe generatie zorg professionals en bijdragen aan de toekomst van de zorg? Uitgangspunt bij ieder partnership is het aangaan van de juiste verbintenis om zo samen de toekomst van de zorg beter te kunnen maken. Hoe fantastisch zou het zijn om samen jongeren te inspireren bij de start van hun zorg carrière!

✓ Je bent onderdeel van NURSE. event in de Jaarbeurs Utrecht

✓ Je activeert zorg studenten écht met uw bijdrage

✓ Flexibele opties om partnership in te vullen

✓ Je maakt een landelijke beweging mogelijk die de zorg positief verandert!

Sluit je aan als partner?

Onderdeel worden van NURSE. 2022?

Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

- Calvin Kreuger, +31 (0) 6 31 59 63 59

S.V. VENAE

“Ik zorg. Een veelgehoorde uitspraak van de afgelopen tijd. Maar waar kan ik allemaal voor zorgen wanneer ik mijn diploma heb? Een vraag die veel zorgstudenten bezighoudt. De vraag waarom leden van studievereniging Vanae aanwezig zullen zijn op NURSE. Want netwerken is belangrijk, maar waarvoor je het doet nog veel meer.”

S.V. PRICK

“Wij kijken erg uit naar het congres van NURSE. in Utrecht op 16 februari 2022 en hopen hier onze leden hun kennis te verbreedden over de verschillende werkvelden waarin je kan werken als verpleegkundige, maar waarin ze ook leren wat je als verpleegkundige voor werkzaamheden uitvoert bij de verschillende werkvelden. Wij hebben er in ieder geval zin in.

Hopelijk zien wij jullie daar!”

S.V. PLEXUS

“Plexus werd 6 jaar geleden opgezet met de visie om verpleegkunde studenten te verbinden. Hoewel Plexus door de jaren heen een gigantisch succes is geworden met bijna 1000 leden zoekt de vereniging nog altijd naar meer contacten, leden en partners. NURSE. geeft ons een geweldige mogelijkheid om studenten in contact te brengen met zorgprofessionals en zorginstanties. Iets waar Plexus veel waarde aan hecht. Daarom zal Plexus zeker aanwezig zijn op dit evenement!”

S.V. PARAMEDUS

“S.V. Paramedus Utrecht is over de jaren heen uitgebreid naar alle gezondheidszorgstudies op de hogeschool Utrecht. Ons doel is om zoveel mogelijk studenten met elkaar te verbinden. Door NURSE. kunnen studenten in contact komen met andere studenten, zorgprofessionals en instellingen die actief zijn in de zorg. Doordat NURSE. deze congressen kan aanbieden, zullen wij van S.V. Paramedus Utrecht zeker aanwezig zijn!”

S.V. Caduceus

SV Caduceus is de studievereniging van de opleiding hbo-verpleegkunde aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ons doel is verbreden, verdiepen en verbinden. Dit komt helemaal terug in het NURSE. event waar we op een leuke manier met studenten en anderen uit het werkveld bij elkaar komen!

 

S.V. Valetudo

“Valetudo is een studievereniging door en voor de verpleegkunde studenten van de Hogeschool Rotterdam. Ons doel is om de leden de mogelijkheid te geven om met elkaar te verbinden, en de leden zich zo goed mogelijk voor te bereiden voor na hun opleiding. Door NURSE kunnen wij onze leden ook in contact laten brengen met andere studenten, zorgprofessionals en zorginstanties en dat is voor onze vereniging waardevol. Wij zullen er daarom uiteraard bij NURSE aanwezig zijn en kijken er naar uit.”

 

Verwachtingen.

  • Beatrix Theater
  • 1000+ studenten & starters Z&W
  • 1000m2 interactieve beursvloer
  • 45 standplaatsen
  • 10+ workshops & lezingen

Partners.

Praktische informatie.

Wanneer vindt NURSE. plaats?

NURSE. vindt plaats op 21 september 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. (ontvangst vanaf 9.30 uur).

Waar vindt NURSE. plaats?

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6a
3521 AL UTRECHT

Voor wie is NURSE.?

NURSE. is gericht op bijna afgestudeerde studenten van Zorg & Welzijn opleidingen en starters die aan het begin staan van hun carrière in de Zorg. Daarnaast kunnen opleiders, instellingen en bedrijven zich aansluiten om de doelgroep een beeld te geven van de mogelijkheden in de zorg.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden als bezoeker is mogelijk via deze link. De kosten bedragen slechts €5,- per ticket.
Wilt u zich aanmelden als instelling of bedrijf? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Stuur onze partner manager een bericht op calvin@nederlandscongresbureau.nl.