Ambassadeurs

Julia

Iedereen wil toch met plezier naar werk?

Ik vind het belangrijk om elke dag met plezier naar mijn werk te gaan. Dat gun ik iedereen! Je moet nog zo lang werken in je leven, dus waarom zou je dan ergens werken waar je niet op je plek zit? Dat is waarom ik naar NURSE. kom. Ik wil weten welke mogelijkheden ik heb om een keuze te kunnen maken wat IK wil. 

Joshua

Succes en geluk gaan hand in hand.

Mijn overtuiging is dat als je doet wat je leuk vindt, succes (en goed salaris) vanzelf zal volgen. Als je plezier hebt in je werk voelt het minder als werk en merken anderen dit ook. Ik denk dat je veel sneller en makkelijker kunt groeien als je het ergens naar je zin hebt! Op NURSE. wil ik de plek voor mij ontdekken.

Charlotte

Zien we elkaar op Nurse.?

Charlotte gelooft dat jij écht het verschil kunt maken met jouw talent. Zij wil een leuke en goedbetaalde baan en gelooft dat jij dat ook wilt. Jouw toekomst bepaal je zelf. 

‘’Ik zorg. Een veelgehoorde uitspraak van afgelopen tijd. Maar waar kan ik allemaal voor zorgen wanneer ik mijn diploma heb? Een vraag die mij ook bezighoudt en dé vraag waarom je aanwezig wilt zijn op NURSE. Want afstuderen is belangrijk, maar jouw toekomst nog veel belangrijker.’’

Ik zou niet weten waarom je niet de leukste baan voor jezelf zou willen! Zien we elkaar op NURSE.?